"När SD kommer med bra förslag brunsmetas dessa alltid som rasism", skriver Bengt Larsson.
"När SD kommer med bra förslag brunsmetas dessa alltid som rasism", skriver Bengt Larsson. Bild: Christine Olsson/TT

Det är bara SD som får dras med sin historia

I din replik till Anders Blide berömde du Jimmie Åkesson för att SD ihärdigt belyst det stora misslyckandet med integrationen, du menar sedan helt rätt att de övriga sju partierna i riksdagen har blundat medan problemen bara har ökat hela tiden.

ANNONS

Svar till Pål Magnusson

LÄS MER:Som vanligt åker offerkoftan på bland SD-sympatisörer

Efter ditt beröm kommer de vanliga vänsterbeskyllningarna, om nazism och rasism. Därefter tar du upp alla som dog på Normandies stränder och de 13 år som nazisterna plågade världen med blod och död.

Finns det något land som styrs av nazister efter 1945? Inte vad jag vet. Ja, det finns nynazister i världen men dessa grupper har nog alla länder bra koll på. Jag betvivlar inte att de som grundade SD beundrade nazismen, detta tas ständigt upp som argument för att inte samarbeta med den nuvarande partiledningen. I våra extremt välskötta grannländer Danmark och Norge har man gjort precis tvärtom mot ländernas ytterpartier. När SD kommer med bra förslag brunsmetas dessa alltid som rasism men när sedan regeringen verkställer SD:s förslag förvandlas det hela till realism.

ANNONS

Vänsterns historia med beundran av kommunism, Stalinism och landet Östtyskland har pågått långt in i modern tid, och det vi läst i Bohusläningen om vänsterns historia i Magnus Jacobssons tweets skakar verkligen om. När de fyra vänsterpartierna V, MP, S och C lägger fram bra förslag till riksdagen, blir de då klassade som kommunism eller stalinism? Nej, aldrig. Trots denna kommunism som efter över 100 år fortfarande förtrycker och mördar, ja, vilken enorm skillnad i bemötande.

Bengt Larsson

Smögen