Feltänkt med farthinder vid ICA Spara i Uddevalla

Är det ännu en busshållplats som byggs på Edingsvägen?

ANNONS

När det gäller de idiotiska busshållplatserna på Skogslyckan så backade till slut kommunen och meddelade att man skall återställa igen och detta tackar vi för. Det blev definitivt inte säkrare och ur ett miljöperspektiv är det rena katastrofen för de boende med alla de ökade avgaser alla start och stopp innebär. Utsläppen lär vara mångdubblade.

Men nu undrar man hur det står till när man ser hur det börjar bli på Edingsvägen. En ny idiotisk busshållplats strax före korsningen till Fjällvägen. Det kör väl inte bussar där ens eller skall man börja med detta och orsaka köer mot Fjällvägen? Sen gör man farthinder vid korsningen in till matbutiken.

ANNONS

Där skall vi alltså bromsa ner rejält och sen gasa på igen. Jättebra för miljön med andra ord. Är redan idag svårt att köra ut i den korsningen från matbutiken och det lär inte bli enklare. En rondell hade löst problemet men varför göra något bra?

Bra arbetsmiljö för stadsbussarnas chaufförer om dom skall guppa över farthindren hela dagar. Man gjorde så en gång på Strömstadsvägen på några ställen men fick ta bort detta just för arbetsmiljön för yrkesförarna som passerade hela dagen. Hoppas den styrande majoriteten budgeterar för alla idiotiska saker man gör som sen görs om.

När det gäller badhuskostnader får man ju mardrömmar.

Uppgiven skattebetalare