Lars Olsson (UP) hoppas fortsatt på belysning i Lane.
Lars Olsson (UP) hoppas fortsatt på belysning i Lane. Bild: Lasse Edwartz

Förhoppningsvis kan debatten gynna Lane

Jag vill tacka för din replik och inte säga emot dig någonstans. Uddevallapartiets representanter fastnade i en politisk rävsax ditsatta av några av dina alliansvänner.

ANNONS

Replik till Elving Andersson

LÄS MER:Dags för Uddevallapartiet att bekänna färg om landsbygden

Frågan om ljus skulle väl utredas för att se om fler kommuninnevånare hade samma problem som de som bor i Lane. Vad hände sedan? Inget – inte helt ovanligt när något ska utredas.

Jag visste inte att Centerpartiet eller Sverigedemokraterna hade lyft frågan igen. Men nu var det ju bra att min insändare väckte liv i frågan som du och SD replikerade på.

Som du nämner är SD med på detta, och det bör de ju vara som största parti i Lane-Ryrs valkrets. En bra sak är ju att C numera är i allians med det näst största partiet i Lane-Ryr, Socialdemokraterna, och i detta fall vilja samarbeta med SD, så detta måste ju bli bra för Laneborna.

ANNONS

LÄS MER:Oklart var UP står i frågan om vägbelysning i Lane

UP har många väljare i tätorten, absolut, men vi är inte på något sätt fientliga med landsbygden. Jag är född och uppväxt i Lane-Ryr och vet hur mycket landsbygden betyder för de som valt att bo och leva där. Vi måste ta till vara på alla goda krafter var de än må bo i kommunen. Hela kommunen ska leva.

Jag hoppas nu att det blir ett positivt utfall så det kan bli ljust under de mörka timmarna i Lane.

Lars Olsson (UP)

LÄS MER:Ljusa upp olycksdrabbade 172:an för invånare och bilister i Lane