Jag kommer efter detta att ha noll respekt för min chef inom socialtjänsten, samt för Ingemar Samuelsson, som i och för sig ändå aldrig läser sin lokaltidning och säkert inte bryr sig om den kritik som framförs här.
Jag kommer efter detta att ha noll respekt för min chef inom socialtjänsten, samt för Ingemar Samuelsson, som i och för sig ändå aldrig läser sin lokaltidning och säkert inte bryr sig om den kritik som framförs här. Bild: Karl af Geijerstam

Jag har ingen respekt för dessa chefer

I kristider kommer de sämsta egenskaperna fram hos människor, som nu när vi ser hur folk i chefspositioner samt politiker går före i köer för att få vaccinera sig.

ANNONS

Att högsta politikern i Uddevalla, tillika socialdemokraten, Ingemar Samuelsson försvarar detta beteende är anmärkningsvärt.

Självklart bör det inte löna sig att fuska sig till vaccin, utan dessa personer bör flyttas till den fas de tillhör, oavsett att de har fått sin första dos.

Tyvärr verkar hela Sverige blivit ett land där det lönar sig att fuska i stället för att vara ärlig. Dessa människor visar verkligen att det ser ut så i  dag.

Jag kommer efter detta att ha noll respekt för min chef inom socialtjänsten, samt för ovanstående politiker, som i och för sig ändå aldrig läser sin lokaltidning och säkert inte bryr sig om den kritik som framförs här.

ANNONS

Ovaccinerad

ANNONS