Kunde du inte lyft på luren?

Ett tåg körde på dessa saker som du rev ned och drog med dig, menar signaturen.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Du som körde på och rev ner ”livsfarlig ledning”-skylt, en stolpe och järnvägsbommarna vid en järnvägsövergång för bilar vid Svenshögen. Ett tåg körde på dessa saker som du rev ned och drog med dig. En massa saker hamnade under detta tåg. Räddningstjänsten, polis och så vidare blev involverad. Och en lokförares mardröm, är om det är personer inblandade i olyckan.

Alla tåg till och från Svenshögen blev antingen inställda eller väldigt försenade i sin tidtabell. Alla resenärer som skulle hem från skola och arbete. Alla resenärer som stod och frös och väntade på ett tåg som aldrig kom. Alla tåg på Bohusbanan denna eftermiddag och kväll blev berörda på något sätt på grund utav dig. Kunde du inte lyft luren och ringt polisen eller till Trafikverket och berättat sanningen?

ANNONS

Nej nej, det är ju inte ditt fel ut någon annan ska ”städa upp” efter dig.

Frusen resenär på Svenshögens station

ANNONS