Att Kristdemokraterna och Moderaterna håller sig lugna och är mindre arroganta än Socialdemokraterna är en villfarelse, tycker Hans Lundberg.
Att Kristdemokraterna och Moderaterna håller sig lugna och är mindre arroganta än Socialdemokraterna är en villfarelse, tycker Hans Lundberg. Bild: Christine Olsson/TT

Makthungern kommer från andra partier

Man kan ju inte annat än förundras över Lennart Svenssons inlägg i debatten om dagens och gårdagens politik.

ANNONS

Replik till Lennart Svensson

LÄS MER:Utrikes ska vi vara diplomatiska – inrikes gäller något annat

Han påstår att nuvarande regering är panikslagen i sin makthunger då statsministern uttryckt sin oro för SD och den demokratiska utvecklingen. Först och främst är det så att de mest makthungriga i vårt land är KD, M och L som vid varje tillfälle de får säger att vi måste få en ny regering, detta har jag under 3 år hört minst 100 gånger.

Med det sagt vill jag också frånta Lennart Svenssons villfarelse om att M och KD håller sig lugna och är mindre arroganta. Vad har du fått det från? Dessa båda partier far med lögner och förminskar regeringens insatser i stort sett varenda dag, och är det några som är lugna och sansade med gott betyg så är det Stefan Löfven, Magdalena Andersson, Lena Hallengren med flera.

ANNONS

Din insändare är ungefär lika arrogant och oförskämd som både Ulf Kristersson (M) och i ännu högre grad Ebba Busch (KD). Liberalernas närmande till SD diskuteras högljutt inom 2-procentspartiet, så hjälpen till ett övertagande av makten kanske blir lika jobbig som vid förra valet när ingen ville ha Kristersson (M) som statsminister. Det är väl avundsjukan som gör honom så makthungrig!

Hans Lundberg