Man kan undra vad som hänt sedan de röstat nej?

Replik på "Vi vill få ett mer levande centrum"

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Det hon skriver är delar av Uddevallapartiets valfrågor från 2018. Men jag tar ett roligt exempel.

Hon skriver att Moderaterna ska föreslå p-skiva för att öka möjligheten för fri parkering. Den 22 mars 2022 hade jag en insändare publicerad i Bohusläningen angående denna fråga och Uddevallapartiet har lagt ett flertal motioner i ämnet. Den  12 maj 2021 på  kommunfullmäktigemötet,  lade vi fram en motion om att införa p-skiva i Uddevalla centrum och att göra fler parkeringsplatser på torget och att få till mera laddstationer för elfordon bland annat.

Den 22 mars 2022 behandlas dessa motioner i samhällsbyggnadsnämnden. Vad hände då undrar man? Då måste moderaterna röstat ja till detta?

ANNONS

Svar: Nej  Moderaterna röstade nej till p-skiva och avgiftsfri parkering i Uddevalla centrum. M röstade också nej till att göra parkeringsplatser med laddstationer på Kungstorget. Tjugo dagar senare kommer denna insändare. Man kan undra vad som hänt. Det är glädjande att Moderaterna ser vad vi i Uddevallapartiet vill med centrum i alla fall.

Lars Olsson

Uddevallapartiet

ANNONS