Nazister kommer kandidera till kommunfullmäktige i Munkedal, vilket är något vi i Vänsterpartiet i Munkedal vill motverka, menar debattörer.
Nazister kommer kandidera till kommunfullmäktige i Munkedal, vilket är något vi i Vänsterpartiet i Munkedal vill motverka, menar debattörer. Bild: Claudio Bresciani/TT

Manifestation i Munkedal- enade mot rasism

Nazister kommer kandidera till kommunfullmäktige i Munkedal, vilket är något vi i Vänsterpartiet i Munkedal vill motverka, menar debattörer.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

En manifestation fokuserad på gemenskap och antirasism. Där vi tar plats och visar för omvärlden att Sverige är ett land som ska enas, inte splittras. Det finns element i vårt land och i vår kommun som vill sopa undan den som inte passar in i mallen och splittrande röster får allt större utrymme. Nazister kommer kandidera till kommunfullmäktige i Munkedal, vilket är något vi i Vänsterpartiet i Munkedal vill motverka.

Under senare tid har våra partikamrater fått utstå hat och trakasserier, så med denna marsch kan vi gemensamt ta kampen för ett Munkedal för alla. Det är dags att våra röster hörs och att media ser åt vårt håll. Därför vill vi att arbetarrörelsen skall enas denna dag. Vår förhoppning är att så många som möjligt ska ansluta sig till denna folkfest och att allmänheten deltar.

ANNONS

Vi vänsterpartister i Munkedal vet vart vi står, vet du? Slut upp med oss i en gemensam marsch för demokratin.

Vänsterpartiet i Munkedal

ANNONS