"Det måste kännas svårt att uppleva att den politiker som ljuger minst har fått 20 procent att rösta på hans politik som är för Sverige”, skriver Anders Blide.
"Det måste kännas svårt att uppleva att den politiker som ljuger minst har fått 20 procent att rösta på hans politik som är för Sverige”, skriver Anders Blide. Bild: Håkan Johansson

Med paniken kommer glåporden från vänster

Det måste vara frustrerande att se Jimmie Åkesson kunna gå med högburet huvud. Trots det goda resultat sjuklövern ställt till med för Sverige. Fredrik Reinfeldt med sitt "öppna era hjärtan" skapade obotliga skador på hans fosterland. Han sitter nu rikligt belönad för detta.

ANNONS

Replik till Pål Magnusson

LÄS MER:Sveriges högerliberaler borde sluta skämmas

Ska vi övriga känna oss berikade av misslyckad integration där 60 procent av försörjningsstödet går till utlandsfödda invånare? Vi är ju så goda att det inte är några problem att öka antalet besök inom hemvården för de anställda eller storleken på elever i skolan och förskolan. Pensionärerna kan också få det lite sämre så det blir mer pengar att visa humanitet med och så vidare.

Den som har invändningar benämns rasist eller nazist. Allt som inte är vänster brunsmetas. Otryggheten och polarisering ökar. Sverige och vi enkla väljare begriper inte varför eller vårt eget bästa. Man måste vara tämligen enögd och blockerad för att inte tvivla på om Sverige är på rätt väg.

ANNONS

Ja, Pål Magnusson, det måste kännas svårt att uppleva att den politiker som ljuger minst har fått 20 procent att rösta på hans politik som är för Sverige. Paniken och invektiven ökar hos vänstersidan när Jimmie Åkesson kan visa facit av deras destruktiva politik för landet. Regeringen med stödpartier anser inte att det varit fel på politiken, det är folket som är problemet.

Anders Blide