Ni politiker har förbrukat ert förtroende

Hur kan ni styrande i Munkedal få hålla på som ni gör, med dessa ständiga omstruktureringar av enheter?

ANNONS

Ni flyttade kortboenheten från Allégården till Dinglegården, där det skulle vara tills det nya äldreboendet i Dingle stod klart. Sedan la ni ner Vässjegården och flyttade vårdtagarna till Ekebacken. Nu ska det återigen flyttas. Så nu ska vårdtagarna flytta från Ekebacken till Dinglegården. Kortboenheten ska flyttas till Ekebacken. Ekebacken som skulle läggas ner, och ändå ska det renoveras innan nedläggningen? Vad kostar inte alla dessa flyttar bara i ombyggnationer?

Varför får aldrig vårdtagare och personal ro i denna kommun? Finns det verkligen ett sånt överflöd av pengar och tid i Munkedals kommun så ni behöver hålla på med dessa ommöbleringar. Dessutom ska ni dra i gång den här flytten i värsta pandemin. Är ni helt sinnesslöa?

ANNONS

Att det blir omstruktureringar efter ett nytt bygge står klart, det kan man förstå, men detta ni håller på med nu är bara rent trams och hittepåfasoner! Man ser ju hur våra skattepengar används och det gör bara att man blir mer förbannad. Vi betalar näst högst kommunalskatt i hela Sverige, men vad får vi för det? Ni bara velar bort pengarna, i stället för att göra något vettigt och tänka långsiktigt. Man har tappat allt förtroende för er.

Miss Nöjd