Det är på grund av dylikt trams, tyckande, obefintlig faktakoll och inkompetens som jag engagerat mig politiskt, menar skribenten.
Det är på grund av dylikt trams, tyckande, obefintlig faktakoll och inkompetens som jag engagerat mig politiskt, menar skribenten. Bild: Lasse Edwartz

Nu blev naturvännen plötsligt politisk - vilken överraskning

Det är på grund av dylikt trams, tyckande, obefintlig faktakoll och inkompetens som jag engagerat mig politiskt, menar skribenten.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Replik på ”Märkligt inleda markarbeten innan bygglov beviljats”.

Kom an! Kan meningsmotståndare inte bättre än att blanda ihop äpplen och päron och försöka göra en grej av det? Det är på grund av dylikt trams, tyckande, obefintlig faktakoll och inkompetens som jag engagerat mig politiskt. Det är synd att några känner sig hotade av det, men så ser det tyvärr ut i Sotenäs.

Detta är bara ett exempel på de anonyma anmälningar eller insändare som går ut på att misstänkliggöra privatpersoner som engagerat sig i lokalpolitiken i Sotenäs de senaste två åren.

Fakta: Marklov sökt. Krävdes ej. Att marklov och bygglov är skilda saker verkar den anonyme, i övrigt uppenbart politiskt insatte, skribenten ha missat. Länsstyrelsen avskrev genast den anonyma anmälan. Vägen har inget med ansökan om bygglov att göra utan syftar till att nå hela fastigheten. Handlingarna ska finnas offentligt via diariet på Sotenäs Kommun.

ANNONS

Bygglov för övernattningsboende av i den nämnda fastigheten till salu finnes sedan den byggdes 1999, även detta har anmälts och lagts ned några gånger genom åren. Har någon några sakfrågor till undertecknad om båda mina fastigheter är de välkomna att kontakta mig.

Mikael Andersson

entreprenör och gruppledare Demokratiresan

ANNONS