Kamratgården på Fridhem. Hemmaplan för IFK Uddevalla.
Kamratgården på Fridhem. Hemmaplan för IFK Uddevalla.

Nu måste de styrande i Uddevalla avgå

Katastrof att ta bort två fotbollsplaner för att bygga badhus

ANNONS

De styrande i Uddevalla visar gång på gång att de inte är lämpade att styra kommunen. Jag har i insändare skarpt ifrågasatt beslutet med byggandet av ett nytt badhus på beslutat plats eftersom man med detta tar bort två andra sporter då två fotbollsplaner och en kastplan försvinner. Sen är risken med bygge på aktuell plats inte tillräckligt undersökt och kan leda till ekonomisk katastrof.

LÄS MER:Förslaget: Kommunen ska ta över Fridhem från IFK Uddevalla

Vi läste häromdagen att man har inga färdiga ersättningsplatser klara. Att ta över IFK Uddevallas konstgräs kan knappast innebära att de som tränat vid Rimnersområdet plötsligt får plats på Fridhem.

Det krävs ju ersättningsplaner – inte att klubbar erbjuds träna efter midnatt på Fridhem.

ANNONS

Vi har styrande i kommunen som bryter mot ingångna avtal och gör direktupphandlingar kring rekrytering med annat bolag och med detta riskerar böter för kommunen. Tar man sådana beslut bör man överväga att lämna sin post.

Majoriteten tycks vara oense om mycket och kommunstyrelsen ordförande anklagas för både lögner och att köra över andra och fatta egna beslut utan förankring. Kommunen förlöjligar sig själva med alla klavertramp, så mitt tips till er är att avgå med omedelbar verkan. Ni klarar uppenbart inte att styra kommunen.

Uddevallabo