Så bra har vården fungerat för mig!

Kompetenta, leende människor möter en överallt.

ANNONS

Jag känner mig inte gammal men tiden går och man blir äldre, 75 plus. Plötsligt drabbas man av sånt där som egentligen bara drabbar andra. I mitt fall cancer och diverse andra åkommor. Det gav mig en ny syn på livet. Det här kanske låter som en religiös uppenbarelse och det är inte långt ifrån. Jag mötte ”Vården”.

Några axplock av erfarenheter.

Min fru;

Jubileumskliniken immunterapi. 2,5 års behandling, sen helt frisk.

Jag själv;

Hudkliniken Uddevalla behandling malignt melanom.

Ortopeden Uddevalla byte knäled.

Trygghetslarm Ortopeden Näl behandling ledskada.

Trygg hemgång. Uddevalla kommun möter upp med ett team för trygg hemgång och hjälp och stöd i hemmet.

ANNONS

Trygghetslarm kirurgisk akutvårdsavdelning Näl och vidare till borrkirurgi Sahlgrenska behandling subdural hematom. Åter Näl för efterbehandling.

Ny trygg hemgång via Uddevalla kommun. Hemtjänst, rehab, mobila teamet. Dessutom finns Dagson vårdcentral där jag och min fru haft samma läkare under många år.

Allt ovanstående har skett exemplariskt. Kompetenta leende människor möter en överallt. När jag möter och ser dessa människor som gör ett så fantastiskt jobb så skäms jag å politikernas vägnar. Så mycket ve och klagan som beskriver och formar deras bild av vården. För mig framstår den närmast som ett hån mot den vård jag mötts av. Det är inte en värld av orimligt långa köer, missförhållanden, överbeläggning, dålig arbetsmiljö med mera. Jag är medveten om att det här är min bild av verkligheten. Andra människor har kanske andra erfarenheter men jag känner att jag måste ge min bild av den vård jag mött under de senaste tre åren.

Det kan inte vara rimligt att alla ni som gör ett fantastiskt jobb inte får veta hur bra ni är. Jag skriver det här för att jag vill berätta hur väl jag och min fru blivit mottagna av ”Vården”. Det känns tryggt att veta att vi har ett så bra skyddsnät.

ANNONS

Stor heder och tack till er alla som jobbar inom vården och då menar jag verkligen alla. Ni gör ett fantastiskt jobb.

Lars Gustafsson