Det finns ett tiotal redskap att välja på i det nya utomhusgymmet i Örekilsparken i Munkedal.
Det finns ett tiotal redskap att välja på i det nya utomhusgymmet i Örekilsparken i Munkedal. Bild: Ingvar Spetsmark

Sverigedemokraterna arbetar fortfarande för att hela kommunen skall leva

Att vara i rörelse oavsett om det är i naturen eller träning i ett utegym är något som är oerhört positivt för alla människor oavsett ålder, skriver Louise Skaarnes (SD).

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Replik till signatur Ghost of Christmas Past 21 december

LÄS MER:Munkedal slösar skattepengar på utegym

I Munkedal har vi i SD inte egen majoritet vilket gör att vi inte kan bestämma allting själva. Vi kommer överens med andra partier i olika frågor och samarbetar för hela Munkedals bästa. Vi lever i en demokrati och det skall vi ha stor respekt för.

Självklart skall alla delar i våran kommun utvecklas och ges förutsättningar och det tycker vi att man kan se väldigt tydligt i Munkedals kommun. Vi i SD strävar efter det varje dag.

Louise Skaarnes (SD)
Louise Skaarnes (SD)

När det gäller Dingle, Hällevadsholm och Hedekas har de en sak gemensamt. Det har satsats ordentligt i dessa delar för att bland annat få riktigt fina skolor med ändamålsenliga lokaler och efter behov. I Dingle skall förskolan renoveras och byggas ut. I Hällevadsholm planerar vi för Trygga lägenheter.

ANNONS

Att vara i rörelse oavsett om det är i naturen eller träning i ett utegym är något som är oerhört positivt för alla människor oavsett ålder och som vi tycker är mycket viktigt att vi politiker skapar goda förutsättningar för. Ett utegym är därför på inget sätt slöseri med skattepengar. 2023 samt 2024 ligger det i planeringen för multiarenor där det kan spelas fotboll, basket, innebandy eller någon annan lämplig spontanidrott i närhet av motionsslingorna i Hällevadsholm samt Hedekas och redan 2022 är det i budgeten beslutat om en multiarena i Dingle.

Utöver detta ser vi fram emot att få färdigt utredningar kring både skolor och äldreboende så att man kan komma vidare i dessa frågor. Det är oerhört viktigt att vi kan få till gedigna utredningar och dessa kan ibland ta lite tid då det är viktigt för att vi skall kunna ta genomtänkta beslut.

Som tidigare nämnts så händer det mycket i hela våran kommun. Med hela kommunen så betyder det att vi även gör satsningar inne i centrum vilket är precis lika viktigt då det är en del av Munkedals kommun som är lika viktig som alla andra delar.

Louise Skaarnes

Gruppledare

Sverigedemokraterna Munkedal

ANNONS