”Tack” för brutna löften ni gett era väljare

Får inte de rikaste bonus får ingen annan det heller med andra ord, menar signaturen.

ANNONS
|

Motivationen att köpa bränslesnåla eller laddhybrider eller rena elbilar försvann upp i rök hastigt och lustigt. Tydligen tror regeringen att den stora sänkningen på 14 öre litern för bensin och 41 öre litern för diesel som man storsatsar på från årsskiftet gör dessa bilar attraktiva igen. Men det är klart att eftersom den gamla regeringen införde ett maxtak på 700000:- i inköpspris för att få miljöbonus för en elbil. Detta gjorde att de som köper de dyraste elbilarna inget skulle få och så kan inte nuvarande regering ha det. Får inte de rikaste bonus får ingen annan det heller med andra ord.

ANNONS

Man har också mage att påstå att det idag inte skiljer så mycket i pris längre mellan en bensin eller dieseldriven bil jämfört med en elbil.

Så tack för detta tillsammans med alla andra brutna vallöften ni gett era väljare. Tyvärr trodde mer än hälften på era lögner. Ni har också lyckats med att vara eniga i att Sverige inte har något emot kärnvapen och att vi terrorstämplar organisationer som de flesta andra Nato-länder stöder för att krypa för diktator Erdogan. Som tack för det får ni nu ta hem de krigare de förvarat länge åt oss. Så får vi se vad diktator Erdogan får härnäst av er.

Drar ej åt höger

ANNONS