Rimnersvallen är en het politisk potatis. Nu får kommunledningen stöd från insändarskribenten.
Rimnersvallen är en het politisk potatis. Nu får kommunledningen stöd från insändarskribenten. Bild: Andreas Carlsson

Tack för Rimnersområdet!

Bra jobbat kommunen!

ANNONS

Vill bara delge min stora beundran till de politiker och tjänstemän som har gett mig, och alla andra kommuninvånare, Rimnersområdet och som nu vill ta det till nästa nivå! Äntligen någon som gör något i stället för att tala om hur dåliga alla andra är. Äntligen någon med visioner framåt i stället för att kasta ”pajer” på andra. Äntligen någon som bygger för framtida generationer.

LÄS MER:Politiskt storgräl om Rimnersvallen: ”Totalt vansinne”

Som förälder blir jag lika glad varje gång jag befinner mig på området och ser all aktivitet som sker och all glädje hos barnen som får spela fotboll, handboll, friidrott, gymnastik, klättra med mera. Det är detta som bygger framtid, skapar gemenskap och stolthet samt minskar utanförskapet.

ANNONS

Att man nu vill fortsätta exploatera området är väl investerade pengar med tanke på allt det för med sig. Goda exempel, i närområdet, där liknande installationer fallit väl ut är Skövde, Stenungsund, Trollhättan och Halmstad.

LÄS MER:Drömbilden för Rimnersområdet: ”Ska finnas något för alla”

Så igen, stort tack politiker och tjänstemän! Hoppas nu att vi kan bygga vidare på detta långsiktigt oavsett politiks majoritet framöver. Hoppas även Bohusläningen uppmärksammar hur bra Rimnersområdet är och hur bra det kan bli fram över.

Edwin