Unda badplats.
”Är det kommunens mening att erbjuda en halvt förfallen badplats?” skriver insändarskribenterna.

Vad händer med Unda badplats?

Vintern slog hårt mot många badbryggor i kommunen. Badbryggan på Unda slet sig och ska enligt kultur och fritid inte ersättas. I stället har ett ”kravallstaket” satts upp.

ANNONS

Gångvägen till bad- och båtbryggan är i dåligt skick. Så även trapporna vid bryggbadet. Badplatsen är välbesökt, både av lokalbefolkningen, campinggäster och turister.

Med tanke på coronatider kan man tänka att fler människor kommer att besöka kommunens badplatser. Ungdomar tar sig med lätthet till Unda från stan, även med cykel.

LÄS MER:Campingarna hoppfulla inför ny säsong trots pandemi

Undabaden har (hade) så mycket att erbjuda. Klippor, sandstränder och bryggbad. En badplats för alla åldersgrupper.

Är det kommunens mening att erbjuda en halvt förfallen badplats? Med mer eller mindre farliga gångvägar. ”Kravallstaket” i stället för en brygga och skräpiga sandstränder?

Lena och Håkan Sävendahl, Ulf och Anita Unosson, Nelly Ström, Pernilla och Martin Olsson, Eva Rand, Agneta Malm, Ann Johansson, Elisabeth Hult, Kristina Falk, Pierre och Rosé-Marie Henriksson, Christina Abrahamsson, Eva Marie och Jan Strandberg, Thomas Pettersson, Eva och Conny Lindgren, Carina Svensson fd Gustafson, Andreas Johansson med flera

ANNONS

LÄS MER:Kommunen låter badstränderna vid Undabaden förfalla