Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni och Centerpartiets ledare Annie Lööf – går de samma väg?
Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni och Centerpartiets ledare Annie Lööf – går de samma väg? Bild: Claudio Bresciani/TT

Vågar Centern göra som Liberalerna?

Verkligen bra gjort av Liberalerna att välja en borgerlig linje i politiken och våga ta debatten med Sverigedemokraterna. Nu återstår det att se om Centerpartiet vågar gör samma, men det blir svårt då man har gjort uttalanden som har omöjliggjort detta, väldigt tråkigt.

ANNONS

I stället väljer man att medverka till en vänsterpolitik där Miljöpartiet för en politik som definitivt inte främjar landsbygdens utveckling. Jag har röstat på Centerpartiet i många år då de har medverkat till en borgerlig politik och med tydlig linje att främja landsbygdens utveckling med möjlighet till djurhållning som ger öppna landskap. Man har även bidragit till utveckling av skogsnäringen på ett bra och tydligt sätt, som är en ryggrad i Svenskt näringsliv.

LÄS MER:L-veteranen: ”En djuplodande förändring i partiet”

Inför nästa val kommer jag i stället att rösta på ett parti som för en borgerlig politik och vågar ta debatten med Sverigedemokraterna, mycket tråkigt och konstigt att Centerpartiet väljer att stötta en vänsterpolitik.

ANNONS

Besviken borgerlig röst

LÄS MER:Osäker väg för Liberalerna