Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Här är hemmadansarna Patrik Johansson och Anna Fransson.

”Bara man får dansa är man sjukt lycklig”

Anna Fransson buggade loss i årets hemmadansare.

En Instagramvideo från buggen i köket tog Anna Fransson från Orust till TV4 och Nyhetsmorgon. Trots att hon och danspartnern Patrik Johansson inte tog hem förstapris den här gången är hon mer än nöjd över deras insats.

– Det gick bra, vi vann inte men det var väldigt roligt. Jättekul att komma dit, få sminkning och håruppsättning. Plötsligt såg man Hasse Aro smita förbi!

Totalt tre par hade nominerats till årets hemmadansare. Under morgonen var Anna Fransson på plats studion, iklädd klassisk rockabilly-outfit. Det var hennes stora dansintresse som fick henne att anmäla sig till tävlingen. 

LÄS MER: De kan bli årets hemmadansare

– Tony och Tilde och hela Let’s dance-juryn var där, så det var ju kul! Jag trodde bara att det skulle vara Tony Irving, säger Anna Fransson. 

Hur gick det för er då?

– Alltså de andra dansade en helt annan bugg. Vi dansade den traditionella, mer sociala buggen, deras var på en annan nivå. Men det var jävligt roligt att vara med i tv.

Att få feedback från ett dansproffs var något hon uppskattade speciellt. 

– Framför allt att man fick cred för vad man gjorde, att höra att man hade bra grepp och bra hållning.

Kommer du att fortsätta dansa i tv framöver?

–  Bara man får dansa är man sjukt lycklig, det ger en kick nåt enormt. Får man en chans att dansa sådär igen så är det klart man tar den. Det ger enormt mycket, speciellt för självförtroendet.