Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/12

Sex and the Citystjärnan säljer sitt hus

På höjden i Los Angeles ligger ett oansenligt hus som i dag ägs av "Charlotte York" från den legendariska tv- serien "Sex and the City", eller Kristin Davies som skådespelaren egentligen heter. Nu är det dags för en ny ägare att ta över huset då det ligger ute till försäljning.

I Brentwood, Los Angeles ligger ett hus som är till salu. Huset ägs inte av vem som helst, utan det är skådespelerskan Kristin Davis som står som ägare. Henne har vi kunnat följa i flera år på tv genom sin roll i den populära serien "Sex and the City", i programmen vi fick veta allt om fyra kvinnors kärleksliv i New York. Hon hade rollen som den lite pryda "Charlotte York". Serien lockade miljoner tittare över hela världen.

Flyttar vidare

Huset på höjden har hon varit ägare till i 20 år, men det byggdes redan 1978. Nu säljer Kristin Davis för att flytta till ett större hus i samma område, enligt Topptenrealestatedeals.

Här kan man kanske inte tro att en filmstjärna bor. Det ljusa och diskreta huset ligger på en återvändsgata och skymd i grönska, vilket kan vara perfekt för en Hollywoodstjärna som vill hålla låg profil.

LÄS MER: Nu finns det möjlighet att bo som Orlando Bloom

Storleken på huset är på cirka 375 kvadratmeter, och från den stora balkongen har man en vidunderlig utsikt.

Kristin Davis flyttar vidare till ett större hus i samma område.. Bild: Peter Kramer
Kristin Davis flyttar vidare till ett större hus i samma område.. Bild: Peter Kramer

Bakom fasaden finner man ett hem med öppen planlösning och inrett i ljusa färger. Det är gott om plats för gäster, eller en större familj med sina fyra sovrum och fem badrum. Gillar de nya ägarna se på film finns det ett biorum med plats för flera polare.

Ingen pool

Huset har även ett mindre kök, stort vardagsrum kombinerat med en matplats med utsikt över staden, en mindre walk-in-closet, kontor och tvättstuga. I ett av sovrummen kan köparna få plats med sina träningsredskap, precis som den nuvarande ägaren har i dag.

Det finns också en separat del för ett par gäster, med ett sovrum, ett pentry och badrum. Det enda som kanske saknas i huset i Los Angeles är poolen. Priset för att få bo som en stjärna är cirka 30 miljoner kronor.

LÄS MER: Emil Löfströms 1800-talsdröm chockade i "Vem bor här?"