Miljonärsvillan från "Exit" till salu

För den som går i husköpartankar finns nu möjligheten att köpa miljonärsvillan från tv-serien "Exit". Lyxhuset är till salu för 24 miljoner norska kronor.

ANNONS
|

Det 240 kvadratmeter stora huset byggdes 2018 och har fyra sovrum och dessutom egen strandrätt. Priset ligger på 24 miljoner norska kronor.

Fastighetsmäklaren betonar för norska E24 att villan är trevligare än den ser ut i serien ”Exit” – och han beskriver egendomen som "vacker, idyllisk och varm".

LÄS MER:Tom Cruise säljer sitt vinterparadis

Behöver inte låna ut huset om det blir fler säsonger

I den populära NRK-serien, vars två säsonger också sänts i Sverige, är det rollfiguren William Bergvik, spelad av Pål Sverre Hagen, som äger Villa Bergstuen vid norska Svartskog. Bergvik beskrivs som en alkoholiserad småbarnspappa med flera miljoner på bankkontot och med en ”omättlig aptit för droger, våld, sex och grov insiderhandel”.

ANNONS

Skulle det bli en tredje säsong av serien har den nya ägaren inga förpliktelser om att låna ut huset, skriver E24.

”Exit” finns att se på SVT Play.

LÄS MER:Deras husdrömmar tar form på Unneröd

Stora prisuppgångar på norska bostadsmarknaden

Liksom i Sverige går bostadsmarknaden starkt i Norge. Starkast är utvecklingen i Norge, där priserna ökat med 15,6 procent på 12 månader, enligt statistik från Eiendom Norge. Uppgångarna har inte varit så kraftiga i landet sedan 2016.

Centralbanken Norges Bank har dock meddelat att man sannolikt kommer att höja räntan under andra halvåret av 2021.

LÄS MER:Ägarna sålde sitt förra hus till Avicii

ANNONS