Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Torbjörn Wernersson, mäklare i projektet Brf Sundet. 

Fantastisk vy hos Brf Sundet

Att få bo med utsikt över Byfjorden är en vacker syn, säger Torbjörn Wernersson mäklare i projektet Brf Sundet.

För GBJ Bygg AB har byggstarten gått och markarbeten är i full gång. Bostadsrättsföreningen Sundet med den oslagbara utsikten över Byfjorden bjuder på en välkomponerad ensemble av stiliga flerbostadshus, radhus och suterränghus. Som boende i bostadsrättsföreningen Sundet har du möjligheter till umgänge och gemenskap om man så önskar. Det kommer att finnas en mysig grillplats samt fri tillgång till en härlig pool som är placerad mitt i bostadsområdet.

– Sundsstrand är i dagsläget ett av Uddevallas finaste område med en oslagbar naturskön utsikt. Det är otroligt vackert här, säger Torbjörn och nämner själv hur stort intresset varit både bland äldre och yngre. Det är redan många som har bestämt sig för att flytta till området. Dels har vi pensionären som hört av sig och vill bo här året runt eller ha möjlighet att ha det som sommarboende. Vidare har vi dem som för första gången köper sitt boende. Vi har även dem som är runt femtio och som fortfarande befinner sig i karriären men som vill bo med livskvalité. De intresserade är i olika åldrar och olika skeenden i livet.  

– För mig är Sundsstrand ett område där man kan njuta av livet, fortsätter Torbjörn. Det är ett naturnära läge med vackra solnedgångar. Området har även ett bra läge när det gäller tillgänglighet till centrum, skolor, förskolor och större vägar som leder till och från Uddevalla. 

Torbjörn berättar att GBJ Bygg bygger med en hög standard från början, det vill säga man behöver inte välja en rad olika tillval för att få ett trivsamt hem. I grundstandarden finns ett kök från Ballingslöv, ekparkett i alla rum, helkaklat badrum med inredning från IFÖ och vitvaror från Electrolux. Vill man sedan göra tillval till sin bostad så kan man under tillvalsprocessen besöka utvalda butiker för att exempelvis välja färg på kök, målning samt kakel och klinker. I vår tillvalswebb kan du därefter komplettera med övriga tillval så som bland annat val av duschvägg, blandare, spegelskåp, vitvaror och mycket mer. 

Läs med om projektet här: