Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Thank you for the music ställs in. Bild: Pressbild

Corona stoppar förställningen Thank you for the music

På grund av regeringens förbud mot evenemang med fler än 500 personer ställs nu förställningen Thank you for the music in. Detta betyder att de två föreställningen nu på söndag på Östraboteatern drabbas.

Den populära hyllningsshowen till Björn & Benny med Kalle Moraeus, Gunilla Backman och Johan Boding skulle ha gästat Östraboteatern i Uddevalla 15 mars med två föreställningar. Men nu är alltså båda dessa konsert på söndag inställda på grund av regeringens förbud mot evenemang med fler än 500 personer.

Bohusläningen når en stressad producent på torsdagsmorgonen.

– Allt jag kan säga är att vi ställer in nu, men vår plan är att köra i maj istället, säger Tobias Ödman.

Han hänvisar till hemsidan för mer information.

På mtlive.se står följande information:

"Thank you for the music turnén ställs in helt. Vi jobbar just nu för fullt med att försöka flytta hela turnén till maj. Köpta biljetter kommer gälla till eventuella nya datum. Vi och övriga produktionsbolag i Sverige har åberopat force majeure vilket innebär att vi inte kommer kunna erbjuda någon återbetalning för köpta biljetter även om vi inte kan presentera nya datum. Publik som inte kan gå till nya datum pga av förhinder kommer inte erbjudas återbetalning. I normala fall när konserter ställs in så betalas alltid pengarna tillbaka men nu när det är en särskild händelse och Force majeure tillämpas kommer andra regler gälla."