Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
En av de första bilderna från den efterlängtade tredje säsongen av Netflix serie "Stranger things". Det har hunnit bli 1985 i småstaden Hawkins. Pressbild.

En första titt på nya säsongen av "Stranger things"

Kidsen i "Stranger things" är på väg att växa upp och bli tonåringar, den saken råder det inga tvivel om när man ser trailern till tredje säsongen av Netflix nostalgiskimrande rysarserie, som ackompanjeras av bandet The Whos låt "Baby O'Riley".

Trailern, som nyligen publicerades av Netflix på Youtube, avslöjar att det i den nya säsongen har hunnit bli 1985 i den amerikanska småstaden Hawkins, att det är sommar och att det börjar dra ihop sig till att med pompa och ståt fira USA:s nationaldag den 4 juli – samma dag som säsong tre har premiär.

Man får också veta att Dustin, Mike, Lucas, Max, Will och de andra i gänget måste tampas med en yrkesmördare beväpnad med en pistol utrustad med ljuddämpare, samtidigt som de måste fortsätta kämpa mot de skrämmande varelserna från uppochnervända-världen, som för övrigt tycks ha växt till sig sedan förra säsongen.

"Stranger things" är en av Netflix största succéer och har hyllats såväl som tilldelats priser för sin skildring av 1980-talets populärkultur och klädsmak.