Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Jonas Gardells låt "Det finns en väg" blir central i "Jonas Gardell show". Arkivbild.

Gardell gör show på Cirkus

Dramatikern, författaren och komikern Jonas Gardell gör ny föreställning på Cirkus i Stockholm. "Jonas Gardell show" beskrivs som mångkonstnärens största satsning hittills med stor orkester och ensemble.

"Jag tror den nya föreställningen handlar om tröst. Och om att få skratta tillsammans. Och tro på det omöjliga. Att det finns en väg, helt enkelt", säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

Förra veckan tävlade Gardell i Melodifestivalens andra deltävling i Göteborg med låten "Det finns en väg". Men redan innan han ställde upp i tävlingen var det bestämt att balladen skulle vara en del av den kommande föreställningen.

- Eftersom jag så hemskt gärna vill ha med låten i min nästa show, jag kommer att bygga showen runt den, så tänkte jag att om jag någon gång ska vara med så är det i år, sade han till TT inför Melodifestivalen.

I musiktävlingen kom artisten på sista plats men lät inte det påverka humöret.

- Jag trodde att jag skulle vara ledsen och jag upptäcker nu att jag går runt och är den gladaste jumbon i Melodifestivalens historia. Jag tror också att jag tål att komma sist utan att det vare sig skadar mig eller vad jag gör särskilt mycket. För de andra kan det betyda väldigt mycket mer, sade han till TT efteråt.

Gardell har haft stora framgångar med showerna "Mitt enda liv" och "Livet är en schlager".

"Jonas Gardell show" har premiär den 24 januari 2019. Biljetterna släpps i dag.