Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Flera krogar i stan har kommit på nya sätt att erbjuda sina gäster restauranglagad mat, trots att man avråds från att gå ut och äta. Det är snart två veckor sedan Kerstin på torget började med konceptet
Flera krogar i stan har kommit på nya sätt att erbjuda sina gäster restauranglagad mat, trots att man avråds från att gå ut och äta. Det är snart två veckor sedan Kerstin på torget började med konceptet "helgkasse" som alternativ på deras meny för avhämtning. "På det här sättet kan gästerna få hög restaurangkvalité på maten även hemma", säger Mikael Sköld (till vänster) som är kökschef på Kerstin på torget. Bild: Matilda Spetz

Lyxigare hämtmat när krogarna ställer om

I spåren av pandemin anpassar sig allt fler krogar för att gästerna ska kunna få restauranglagad middag även hemma. Kerstin på torget i Uddevalla är en av alla krogar som hakat på hämtmats-trenden, och med sitt nya koncept "helgkasse" får gästerna själva vara en del av matlagningen.