Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Uddevallaartisten Newkid och Molly Sandén släpper ny musik tillsammans. Bild: Jasmin Storch

Newkid och Molly Sandén släpper musik

Artisterna Newkid och Molly Sandén har tidigare samarbetat ihop och nu gör de det igen – med både låtsläpp och musikvideo.

För tre år sedan gästade Uddevallaartisten Alexander ”Newkid” Ferrer Molly Sandéns hitlåt ”Utan dig”. Nu har artisterna gjort en favorit i repris och återigen ingått ett samarbete.

Molly Sandéns nya singel ”Jag mår bra nu”, som släpptes för en vecka sedan, gästas nämligen av ingen mindre än Newkid och låten har redan över en miljon lyssningar på Spotify.

Både Molly Sandén och Newkid har ganska nyligen gått igenom uppbrott från tidigare relationer, men verkar helt enkelt må bra nu:

”Det känns fint att meddela att det också stämmer. Lika bra att säga det innan det är för sent", skriver Molly Sandén på sin Instagram när hon berättar om låten.

Under onsdagen släpptes även en video till låten. Samtidigt uppmanar Molly Sandén på sin Instagram lyssnare och fans att göra TikTok-videos till låten, varav fem favoriter kommer att läggas ut på artistens Instagramkonto under söndagen.