Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Vi på Bohusläningens kulturredaktion är nyfikna på om vi har några poeter där hemma i karantäntider. Bild: Izabelle Nordfjell/TT

Skriv av er och skicka in era dikter till Bohusläningen

Att sitta hemma i sin bubbla kan väcka många behov. Kanske är det nu du vågar fatta pennan och frigör poeten inom dig. Oavsett vem du är så är du välkommen att skicka in dina dikter till Bohusläningens kulturredaktion.

På måndag inleds Litteraturveckan i P1. Det är en vecka fylld av det mesta som hör till litteraturens värld. Vi här på Bohusläningens kulturredaktion vill också ge lite extra utrymme åt skrivandet denna vår. Därför ber vi er läsare nu om hjälp. Vi tror nämligen att det finns många duktiga skribenter där ute i stugorna. Kanske vet du om det redan, eller så är det just nu i dessa annorlunda tider du upptäcker poeten inom dig?

Välkomnar alla att skicka in sin dikt

Ung eller gammal spelar ingen roll och du väljer själv vad du vill skriva om. Kanske är det just om livet i karantän, och allt som kommer med den så som saknaden till nära och kära, som du behöver skriva om. Eller kanske är det om längtan till sommaren, eller om passion för gamla saker. Vi välkomnar alla dikter i alla former från er alla. Varje vecka väljer vi en dikt som vi publicerar i tidningen och på webben.

Ni får gärna spela in en video där ni läser er dikt högt framför kameran. Men vill ni inte, eller kan ni inte det, så läser vi på kulturredaktionen upp er dikt i stället.

Veckans dikt

Skicka in din dikt tillsammans med några rader om dig själv (namn, ålder, ort, kontaktuppgifter)

Skicka till; [email protected]

eller

Kulturredaktionen

Bohusläningen

Östergatan 18 b

45130 Uddevalla