Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Elvistolkare. Garry Lee Taylor ser framemot sina besök i Trollhättan och Uddevalla i helgen.

Succéshowen på besök

Hemligheten bakom succén är att han inte vill vara Elvis. Efter över tre år på vägarna fortsätter Garry Lee Taylor att hylla legenden på sitt eget sätt. På lördag gästar han Östraboteatern i Uddevalla.

I över tre och ett halvt år har hans Elvisshow rest runt i Sverige. Föreställning har förändrats lite över åren och varje showkväll är inte den andra lik.

– Nej, jag är ju lite galen och varje kväll innan vi går upp på scenen säger mina medarbetare att jag ska hålla mig till det vi övat in, men så kommer jag in på scenen och gör det som faller mig in, skrattar Garry Lee Taylor.

Men inför helgens föreställningar lovar han att det mycket Elvis.

– Jag kommer inrikta mig på 70-talet och Las Vegas, alla hitsen kommer vara med och vi tar gärna emot önskemål från publiken.

Garry Lee Taylor är en världens högst rankade artister inom genren Elvishyllare. Och hans show har blivit väldigt populär här i Sverige.

– Jag tror att det är för att jag inte försöker vara Elvis. Det finns många Elvisimitatörer därute, men det jag gör är att hylla Elvis och hans musik. Och låter min egen personlighet komma fram på scen.

Att han skulle åka rike runt med peruk och paljettrikåer var inget han hade planerat.

– Jag hade lagt av med musiken, men så var det en vän som skulle öppna ett nytt uteställe och han bad mig att göra en show.

Efter mycket tjat, gick Garry med på att göra åtta shower, men efter utsålda kvällar blev det snart fler och fler och sedan blev det Sverigeturné.

– Så länge publiken kommer, fortsätter jag.