Då kommer återföreningen av ”Vänner”

I nästan två decennier har fansen fått vänta, men nu närmar sig den hett efterlängtade återföreningen med gänget i tv-serien "Vänner". Den 27 maj sänds specialavsnittet i USA, meddelar HBO Max.

ANNONS
|

Återföreningen skulle ha spelats in i mars i fjol men fick skjutas upp på grund av pandemin. Efter ytterligare förseningar blev återträffen med Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox och Matt Leblanc till slut av i april, i samma studio där de 235 avsnitten av serien spelades in.

Och då hade de fem sällskap av en lång rad gäster – från gamla "Vänner"-bekanta som Tom Selleck, Reese Witherspoon och James Michael Tyler ("Gunther"), till stjärnor som Lady Gaga, Justin Bieber och Cara Delevingne.

Spelar sig själva

På torsdagen släpptes en försmak av den upphaussade återföreningen i form av en 40 sekunder lång trailer där stjärnorna långsamt går i väg med ryggen mot kamerorna till en avmätt version av seriens signaturmelodi.

ANNONS

LÄS MER:Carola deltar i "Stjärnorna på slottet"

Det blir dock inte ett typiskt ”Vänner”-avsnitt som kommer att visas. I en intervju med ”The Graham Norton Show” i april berättade skådespelaren David Schwimmer att han inte kommer att gå in i rollen som Ross Geller, skriver Expressen.

– Jag kommer att vara David. Vi har inget manus och vi kommer inte att vara i karaktär, sa han i ”The Graham Norton Show”.

När återföreningsavsnittet ”Friends: The Reunion” kommer att visas i Sverige är fortfarande oklart.

LÄS MER:Jennifer Lopez och Ben Affleck återförenade

ANNONS