Chris Pratt utsågs till "Favourit butt-kicker" av Nickelodeon-tittarna och täcktes traditionsenligt i slime.
Chris Pratt utsågs till "Favourit butt-kicker" av Nickelodeon-tittarna och täcktes traditionsenligt i slime.

De blev barnens favoritstjärnor 2018

Ariana Grande utsågs till bästa artist och "Avengers: Infinity war" till bästa film på Nickelodeon kids choice award. Dessutom blev skådespelaren Chris Pratt täckt i slime när barnens favoritstjärnor hedrades.

ANNONS
|

Natten mot lördag gick barngalan Nickelodeon kids choice award av stapeln i Los Angeles.

Vinnarna har röstats fram av Nickelodeons tittare i hela världen och ett stort antal kändisar prisades i en rad kategorier – många av dem var också på plats för att traditionsenligt bli täckta i grönt slime.

Galan leddes av DJ Khaled som fick hjälp av bland andra Kylie Jenner, enligt Deadline. Den stora vinnaren blev Ariana Grande som utsågs till bästa artist och även vann i kategorin bästa låt med "Thank u, next".

Bästa manliga artist blev Shawn Mendes, Robert Downey Jr utsågs till bästa superhjälte för sin roll som Iron Man och Chris Pratt fick hederspriset "Favourit butt-kicker" för sin insats som motorcykelåkande raptor-tämjare i "Jurassic World: Fallen Kingdom".

ANNONS

- Wow, det här är så fantastiskt! Tack så mycket. Det är en ära att vara på listan över butt-kickers, sade Pratt, strax innan han blev täckt av grönt slime.

Bästa gamer blev SSSniperWolf​​ medan Maroon 5 knep titeln som bästa band.

TT

ANNONS