Jennifer Lopez och Ben Affleck återförenade

De bröt sin förlovning för 17 år sedan, nu går rykten om att ”Bennifer” dejtar igen. Efter en semester i Montana rasar det in reaktioner från kändisar, fans och media som hoppas att Jennifer Lopez och Ben Affleck får en andra chans.
– Jag hoppas att det stämmer, säger vännen Matt Damon till Today Show.

ANNONS
|

Jennifer Lopez och Ben Affleck var ett av kändisvärldens mest populära par på 00-talet. De träffades under inspelningarna av filmen ”Gigli”, som utsetts till en av de sämsta filmer som någonsin gjorts. I filmen spelar Affleck maffiakillen Larry som ska röva bort utvecklingsstörda Brian med hjälp av Lopez karaktär Ricki. Ricki är lesbisk, men Larry spenderar halva filmen med att övertala henne att ha sex med honom ändå. Till slut blir de ett par.

Så blev det även i verkligheten. Efter filmen skrev Affleck kärleksbrev till Lopez, Lopez skrev låtar till Affleck, som också syns i videon till ”Jenny from the block” där paret hånglar på en yacht. Paret blev känt som ”Bennifer” och snart fick media följa deras förlovning som strax blev ett uppbrott i stället, till fansens stora sorg.

ANNONS

Fansen reagerar på sociala medier

Nu ryktas det om att paret återförenats. Flera källor till bland annat E! News har sett dem semestra tillsammans på ett resort i Montana, där de också fångats på bild tillsammans.

Paret har själva inte kommenterat romansryktena, men det var tillräckligt för att skapa spekulationer från fans under hashtagen #bennifer. I en intervju med Today Show kommenterar Matt Damon, som är nära vän med Affleck, ryktena.

– Jag hoppas det är sant, jag älskar dem båda, det vore fantastiskt, säger han.

ANNONS