Kiss-stjärnan säljer gigantiskt lyxhus i Kalifornien

22 miljoner dollar är utgångspriset för den som vill lägga ett bud när Gene Simmons och hustrun Shannon Tweed Simmons säljer sitt hem i Kalifornien.
– De höga skatterna är oacceptabla, säger Kiss-stjärnan till tidningen Wall street journal.

ANNONS

Paret Tweed-Simmons köpte fastigheten 1984 året efter att man hade träffats och blivit ett par i samband med en fest på The Playboy Mansion. Priset då var 1, 35 miljoner dollar.

LÄS MER:Jeffrey Epsteins hus i New York och Florida till salu

LÄS MER:"Prepp-Olles” hus i Örgryte till salu för 22 miljoner kronor

År 2000 byggde paret ett nytt och större hus på tomten då man bland annat använde långtradare för att transportera och plantera fullvuxna träd.

Simmons beräknar att man lagt ungefär 12 miljoner dollar på huset och trädgården med bland annat pool och tennisbana. På tomten finns även en parkering och ett garage med plats för 35 bilar.

I huset finns förutom alla tänkbara bekvämligheter, inklusive sju sovrum och bio badrum, också tre rum som är fullproppade med Kiss-prylar. De ingår dock inte i köpet utan ska packas ned för den planerade flytten till paret Simmons hus vid Mount Rainier, Washington.

ANNONS

LÄS MER:Historisk villa på Orust bortskänkes

LÄS MER:Anrik villa säljs – har besökts av kungar och presidenter

Gene Simmons anger skattetrycket i Kalifornien som en avgörande anledning till flytten.

– Folk som skapa arbetstillfällen i Kalifornien och Beverly Hills behandlas illa och skatterna är oacceptabla. Jag jobbar hårt och betalar skatt och vill inte sjunga ”the Beverly hills blus”, men nu räcker det, säger Gene Simmons till Wall street journal.

Skatterna är dock inte den enda orsaken. Stjärnan konstaterar också att kåken är lite onödigt stor sedan de två barnen flyttat hemifrån.