Lederhosen och fyllda ölkannor när Carlia bjöd in till Oktoberfest

Har Carlia fått tyska ägare? Eller har de ovanligt många tyska hotellgäster denna helg? Ja, de som gick förbi Uddevallahotellet under lördagskvällen hade kanske dessa funderingar. Men svaret är nej! Inga riktiga tyskar i sikte bara Uddevallabor som festade loss med tyrolerhattarna på i sann Oktoberfestanda.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeUddevalla usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Lederhosen och långbord med fyllda ölkannor, bratwurst och saurkraut. Ja, stämningen var på topp när festsugna Uddevallabor firade in Oktober på Carlia i lördagskväll. På programmet stod, bland annat, supermegaquiz och allsång under ledning av Franz Richard Liederhosen och Gretel.

ANNONS