Live från Kontoret: Capricorn

Ikväll spelar Capricorn på Uddevallakassettens scen Kontoret. Bohusläningen direktsänder konserten klockan 19.00 på bohuslaningen.se.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeUddevalla usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

För att våra lokala artister ska fortsätta att ha en scen att stå på även under rådande omständigheter har Bohusläningen inlett ett samarbete med kulturföreningen Uddevallakassetten och Studiefrämjandet.

Ett lokalt band får varje fredag klockan 19.00 möjligheten att stå på Uddevallakassettens scen under några veckor fram över. Spelningarna är utan publik och kommer istället att sändas live.

LÄS MER:Capricorn spelar på Kontoret på fredag

Ta del av spelningarna från din favoritfåtölj hemma i vardagsrummet och låt inte musiken tystna. Ikväll är det Capricorn som intar den digitala scenen.

LÄS MER:Sara Kirudd: Tillsammans ser vi till att musiken inte tystnar i vår stad

ANNONS