Se bilder från tidigare spelningar med Thomas Stenström och Newkid

På lördag uppträder både Thomas Stenström och Newkid i Uddevalla. Här är några bilder från tidigare framträdanden.

ANNONS
|

Thomas Stenström och Alexander ”Newkid” Ferrer är båda från Uddevalla och båda har de senaste åren gjort succé i Popsverige med i storleksordningen en miljon lyssningar i månaden på Spotify.

LÄS MER:Uddevallaartisterna om festivalsommaren 2022

Ingen av dem bor numera kvar i Uddevalla, men på lördag återvänder de till födelsestaden för en gemensam konsert i Museiparken. En spelningen de drömt om länge.

– Helt ärligt är den här spelningen fetare än att spela på Avicii Arena. Alltså, verkligen, erkände Thomas Stenström i en intervju med Bohusläningen tidigare i år.

Och i samma intervju berättade Newkid;

– Det finns inget fetare än att få göra det man älskar i staden som format en, och att få göra det ihop känns helt sjukt!

ANNONS

LÄS MER:Drömmen i uppfyllelse när Uddevallaartisterna står på scen ihop i hemstaden

Framförallt Thomas Stenström har gjort återkommande spelningar på hemmaplan och här ovan är några bilder från åren som gått.

I en intervju med Bohusläningen i våras erkände Thomas Stenström att; ”Helt ärligt är den här spelningen fetare än att spela på Avicii Arena. Alltså, verkligen” och i samma intervju berättade Newkid; ”Det finns inget fetare än att få göra det man älskar i staden som format en, och att få göra det ihop känns helt sjukt!”

LÄS MER:Höstens spelningar och shower i Bohuslän – här är listan

Thomas Stenström, sommaren 2010.
Thomas Stenström, sommaren 2010. Bild: Per Landén
ANNONS