Se Drakes hyrda hus i Beverly Hills

LYXHUSET: Drake är en av världens rikaste rappare med en förmögenhet på nästan två miljarder kronor. Att ha det så gott ställt är perfekt om man vill hyra ett lyxhus i Beverly Hills på 1 700 kvadratmeter. Drake har under en tid hyrt detta hus med pool, vinkällare, 14 badrum och sju sovrum. Huset är till salu, men om rapparen själv är en potentiell köpare är oklart.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Artisten Drake är en av världens rikaste rappare med en förmögenhet på nästan två miljarder kronor. Pengarna spenderar han gärna på lyx: till exempel hans privata Boeing 767, juveler och hans samling av de exklusiva väskorna Birkin från märket Hermès. Väskorna kostar mellan 300 000 och några miljoner kronor att köpa.

Han har också unnat sig ett lyxigt hem i Toronto på 4 700 kvadratmeter för 900 miljoner kronor. Huset har bland annat en basketplan inomhus, inspelningsstudio och en lounge med bar och pool. Hans eget sovrum är på 300 kvadratmeter och har en Hästen-säng med en champagne- och whiskeybar på baksidan.

ANNONS

Men kanske är han också sugen på ett hus i samma stil i Beverly Hills. För han har under en tid hyrt ett 1 700 kvadratmeter stort hus där för en månadskostnad på 1,8 miljoner kronor. Huset är också till salu, detta enligt sajten toptenrealestatedeals.com.

Det ligger på högt upp på en klippa med trevlig utsikt från flera rum och poolområdet. På insidan finns det sju sovrum, 14 badrum och ett vardagsrum i marmor.

I matsalen rinner ett vattenfall ner till våningen under, och till platsen där ett 150 år gammalt olivträd importerat från Italien har planterats. Master suite har en egen balkong, två av badrummen och så klart en ordentlig walk-in-closet.

LÄS MER:Elon Musk säljer sitt hem

Vinkällare med plats för 2 000 flaskor

I huset har det också byggts en vinkällare med plats för 2 000 flaskor där det också går att sitta och ta en slurk vin om man vill. Även vid matsalen finns det förvaring för vinflaskor, praktiskt nog.

Vill man hålla sig i form finns ett fitnesscenter med gym, bastu, och massagerum. Mat kan man laga i det stora öppna köket med en enorm köksö i marmor. Det ligger granne med ett av vardagsrummen. Är man sugen på att jobba hemifrån finns där också ett kontor.

ANNONS

Överallt är det stora glasrutor som man kan skjuta isär, vilket gör att insidan och utsidan går ihop. Vill man sitta ute finns en hel del terrassyta där man kan ligga och sola vid poolen, äta, umgås och titta på tv:n. I poolen har det placerats en jacuzzi, som passar en kylig kväll.

Skulle Drake eller någon annan vilja köpa hela härligheten är priset 560 miljoner kronor.

LÄS MER:Joe Jonas och Sophie Turner har sålt sitt lyxhus

LÄS MER:Palatset i Israel kostar 2,1 miljarder kronor

LÄS MER:”Palais Vénitien” i Cannes kostar 1,2 miljarder

LÄS MER:Jon Bon Jovis hem säljs

ANNONS