Uddevallaartisten spelar med världsstjärnorna: ”Sjukt hedrande”

För en vecka sedan spelar han på Amaze-festivalen på Smögen. I kväll är Uddevallaartisten Newkid enda svenska artist på Bigslap-festivalen i Malmö.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Big slap-festivalen i Malmö hålls den 5 och 6 augusti. Det är inte vilket sällskap som helst som Newkid får. Självaste Justin Bieber är en av huvudakterna. Andra band som uppträder är bland annat Black Eyed Peas, Martin Garrix och Otto knows.

– Sjukt hedrande att spela som enda svenska artist idag på Bigslap! Känns som jag tar på mig Sverige-tröjan och representerar i dag vilket gör mig superpeppad, säger han till Bohusläningen.

Att spela på samma festival som Justin Bieber tycker han är stort.

– Jag har inte träffat Bieber innan och får se om vi lyckas säga hej backstage idag. Backstage området är tydligen stort med bland annat både Playstation-rum och hårsalonger, är det Bieber som efterfrågat det kanske? Haha. Men mest peppad är jag att få spela i Malmö, jag har aldrig spelat där innan, säger Newkid.

ANNONS

Spelningen kommer bli en blandning av kalabalik och romantik, enligt Uddevallaartisten.

– Jag bjuder alltid på allt jag har, jag hoppas folk är på romantiskt humör, säger han.

LÄS MER: Newkid debuterade på Smögenfestivalen: ”Det var jäkligt maxat”

LÄS MER: Tusentals besökare när Amaze slog upp dörrarna: ”Kunde inte ha blivit bättre”

ANNONS