Uma Thurman spelar spelar seriemördaren Jacks första offer i Lars von Triers nya film The house that Jack built.
Uma Thurman spelar spelar seriemördaren Jacks första offer i Lars von Triers nya film The house that Jack built.

Uma Thurman på plats i Bengtsfors

På tisdagen avslöjades att Uma Thurman är en av världsstjärnorna i Lars von Triers nya film som just nu spelas in i Bengtsfors.

ANNONS
|

Världsstjärnan Uma Thurman är i Bengtsfors där hon spelar mot Matt Dillon. Det avslöjades under en pressträff på tisdagen.Hon har en av rollerna iLars von Triers nya film The house that Jack built..

LÄS ÄVEN:Världsstjärnorna intar Bengtsfors

Bostonfödda Uma Thurman, som efter en redan hyfsad karriär fick sitt stora genombrott i Quentin Tarantinos gangsterfilm Pulp Fiction 1994, filmar just nu i Bengtsfors. Där återförenas hon med Lars von Trier, för inspelningen av The house that Jack built. Sist de båda arbetade ihop var i von Triers senaste mastodontdrama Nymphomaniac.

Nu dyker Uma Thurman upp igen i rollen som Lady one, mördaren Jacks (Matt Dillons) första tilltänkta offer.

ANNONS

Berättelsen som i måndags började spelas in i en skog strax utanför Bengtsfors kretsar kring Jack, en hyperintelligent man som utvecklas till seriemördare, med ambition att upphöja mord till konst.

LÄS ÄVEN:Vill du bli nakenstatist?​

Filmen beskrivs av danska producenten Louise Vesth på Zentropa som "mer skrämmande än blodig". Händelserna utspelar sig i USA på 1970- och 1980-talet över tolv års tid och berättas uteslutande ur Jacks perspektiv.

ANNONS