Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/154

Denna artikel ingår för dig som är kund.

Läsarnas bästa sommarbilder

Sommaren är här och för många innebär det lediga dagar fyllda med nöjen. Passa gärna på att skicka in din bästa sommarbild till oss på Bohusläningen. Du kan vinna presentkort på Nordens ark och biobiljetter.

Efter en lång och hård vinter så kom till slut värmen, och när den väl kom så var det med besked. Våren hoppades i princip över och vi fick högsommarvärme direkt.

Du läser nu en av dina fria artiklar på bohuslaningen.se

Många har passat på att njuta på balkonger, i parker och på stränder och nu vill vi på Bohusläningen att ni läsare skickar oss era bästa bilder med sommarmotiv.

Vinn ett "Mäktigt möte" på Nordens ark

Midsommarfirande, dopp i havet eller spontanfotboll – låt fantasin flöda och skicka in din bästa sommarbild till oss så kan den bli publicerad i tidningen och på vår sajt.

"Mäktigt möte" på Nordens ark är värt 3 500 kronor..

För att skicka in en bild så mejlar du den till [email protected] och skriver vad den föreställer och vad du heter som har tagit den. Ta också med en motivering som förklarar varför just du ska vinna. Tänk också på att skicka in max en bild per person.

Vad kan du då vinna? Jo, det är riktigt fina priser i potten, och det är totalt fem personer som vinner.

Biobiljetter i prispotten

Två personer vinner djurparken Nordens arks mest exklusiva aktivitet: "Mäktigt möte" som innebär att en grupp på upp till sex personer får komma riktigt nära sitt favoritdjur tillsammans med en djurvårdare. De två vinnarna vinner dessutom två stycken biobiljetter var.

Dessutom vinner ytterligare tre vinnare två stycken biobiljetter var.

Tävlingen pågår till och med den 31:a augusti.