Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Denna artikel ingår för dig som är kund.

Missnöjd Tahini lämnar Oddevold

Oddevold och anfallaren Ibrahim Tahini går skilda vägar. - Han tycker han får för lite speltid helt enkelt, säger Oddevolds sportchef Bjarne Svensson till Bohusläningen.

Ibrahim Tahini har länge varit missnöjd med sin situation i Oddevold. Konkurrenssituationen på forwardssidan har gjort att han inte fått spela så mycket som han vill.
- Vi har fört samtal med honom vid flera tillfällen den senaste tiden där han framfört sitt missnöje. Vi vill naturligtvis inte hindra honom från att söka sig någon annanstans för att få spela fotboll. Nu har vi nått en uppgörelse, säger Bjarne Svensson.
Ibrahim Tahini spelade sin sista match för Oddevold mot Kristianstad den 21 april. Det innebär att han måste vänta 30 dagar från det datumet innan han kan spela för en division 3-klubb eller lägre i seriesystemet.
- Ska han spela högre upp i seriesystemet måste han vänta med att söka en ny klubb till transferfönstret öppnar den 1 augusti igen, säger Bjarne Svensson.
Bohusläningen har tidigare berättat om att Ibrahim Tahini tränat både med Qviding och division 2-laget Assyriska före den här säsongen. Kanske hamnar han i någon av dessa klubbarna nu i stället.

Du läser nu en av dina fria artiklar på bohuslaningen.se