Brinnande bil vid Sältenmotet

SOS tog under fredagseftermiddagen emot larm om en brinnande bil söder om Sältenmotet.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Larmet kom in 12.51 under eftermiddagen. Strax söder om Sältenmotet i norrgående riktning står en bil som brinner. Räddningstjänst är nu på plats. Olyckan bildade lång kö av lastbilar.

– Vi fick larm om branden och att bilägaren försökte släcka elden själv. Räddningstjänsten skickas ut och påträffar en övertänd bil som står vid mitträcket och är i vägen för annan trafik, berättar SOS presstjänst.

Räddningstjänsten försöker släcka branden för att så fort som möjligt flytta på bilen.

– Man har stängt av trafiken i norrgående riktning och väntas öppna igen om 10-15 minuter.

Inga personer har rapporterats skadade.

Enligt Trafikverket kommer vägen att hållas stängd fram till klockan 15:30 på grund av begränsad framkomlighet i södergående riktning och totalt stopp i norrgående riktning.

ANNONS

En av bilisterna som satt fast i kön berättar att det var varmt och lite kaotiskt.

– Det var gott humör, men törstiga folk. Vi fick en dricka av de som satt i bilen framför oss, det var väldigt trevligt av dem. Många lämnade sina bilar, så när trafiken började rulla igen blev det lite kaotiskt, berättar hon.

ANNONS