Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Den tillförordnade räddningschefen Patrick D`Imporzano tillträder sin tjänst som samhällsutvecklingschef den förste mars. (Arkivbild)

Han blir den nya sektorchefen

Patrick D`Imporzano blir ny samhällsutvecklingschef i Färgelanda kommun. Han tillträder sin tjänst den förste mars, efter Cecilia Trolin.

Det var i oktober förra året som den tidigare samhällsbyggnadschefen i Färgelanda kommun, Cecilia Trolin, meddelade att hon skulle gå över till Uddevalla kommun som översiktsplanerare. Därefter startade arbetet med rekryteringen av den nya samhällsutvecklingschefen.

Nu är det bestämt att Patrick D`Imporzano, från Vänersborg, tar över hennes post. Patrick D`Imporzano är i dag tillförordnad räddningschef på Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund, Närf. Till Dalslänningen säger han följande om sin nya roll:

– Färgelanda kommun är inte obekant för mig. Jag har genom åren haft mycket kontakt med både politiker och tjänstemän och anser mig rent geografiskt ha god kunskap om kommunen. Med min chefserfarenhet tror jag att jag kan fortsätta att utveckla Färgelanda kommun i positiv anda, säger han till Dalslänningen.