Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Okänd man försökte ännu en gång ta sig in i bostad

Polis larmades under natten till fredag till en adress i Färgelanda efter att en man försökt bryta sig in i en bostad. Det är tredje gången på en vecka som den okände mannen misstänks för hemfridsbrott.

En man i 25-årsåldern har för andra gången på en vecka gripits vid en bostad i Färgelanda.

Bohusläningen berättade i söndags att den misstänkte mannen bröt sig in i bostaden genom att krossa en ruta med hjälp av en spade och därefter vägrade lämna platsen.

Bostadsägaren flydde hemmet och slog larm till polis som grep mannen misstänkt för skadegörelse och grovt hemfridsbrott.

Men bara några timmar senare var den misstänkta mannen tillbaka på adressen efter att ha släppts på fri fot efter förhör.

LÄS MER: Tvingade sig in i bostad med hjälp av en spade

Natten mot fredag dök mannen upp på adressen igen.

– Det verkar bli någon form av följetong det här. De två männen har vad jag vet ingen relation till varandra men den här personen har tydligen bott i lägenheten och blivit vräkt tidigare i år, berättar Lasse Ström, jourhavande förundersökningsledare på polisen i Fyrbodal.

När den boende, under natten till fredag, återigen upptäckte att någon försökte ta sig in i lägenheten larmade han polisen.

Den misstänkte mannen greps ännu en gång på plats och är numera anhållen, misstänkt för hemfridsbrott och skadegörelse.