"Just nu slipper vi väga oss!”

Gunilla Håkansson om när motivationen saknas för att skaffa nya batterier till badrumsvågen.

ANNONS
LocationUddevalla|

Motivation - det är viktigt när det gäller att få saker gjorda! Jag ska ta ett enkelt och belysande exempel. Batterierna till vår fjärrkontroll till teven behövde bytas ut. Jag kan lova att detta åtgärdades skyndsamt, helt utan onödigt dröjsmål. Tio timmar efter upptäckten fanns det nya batterier på plats och för säkerhets skull rätt sorts extra batterier i förvar.

Samma sak när brandvarnarna började pipa och larma om att batterierna var på upphällningen. Snabbt rusade jag ut och införskaffade ett batteri som dessutom skulle vara i tio år!

Men strax innan semestern bröt ut gav batteriet i den digitala badrumsvågen upp. Emellanåt konstaterar vi att ingen av oss ännu köpt något nytt. En gång hittade jag rätt sort i livsmedelsbutiken och lade ner det i varukorgen. Ändå hade vi inget med oss hem. Jag kollade kvittot och vi hade heller inte betalat för det. "Konstigt ändå hur ett batteri kan hoppa ur en korg så där", sade jag misstänksamt till sambon.

ANNONS

Medan vi grunnar på detta mysterium slipper vi väga oss och börja dagen med ett nedslående besked. Extra skönt så här direkt efter semestern.

ANNONS