Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

"Vid den här tiden på året börjar stressen krypa sig på"

Isabella Persson om idrottssäsonger

Det här är ett kåseri. Ställningstaganden är skribentens egna.

Jag erkänner, jag är en skidnörd. Inte för att jag själv är någon fenomenal skidåkare, utan för att det är så roligt att kolla på. Varje sommar och höst går jag och längtar efter att krypa ned i soffan och få sätta på tävlingarna på tv. Ibland åker jag även ut och kollar. Med varm dryck och en ryggsäck fylld med snacks sitter man där i en snöhög och ser på när åkare efter åkare passerar.

Men tiden går så fort. Vid den här tiden på året börjar stressen krypa sig på. Skidsäsongen börjar ju närma sig sitt slut.

Men då har jag något att trösta mig med. Fotboll.

Som tur är drar snart den svenska fotbollssäsongen igång. Redan på torsdagen sänder vi Ljungskiles första träningsmatch mot Halmstad och de kommande veckorna kommer det bli fler matcher som sänds på vår sajt.

Sedan drar ju superettan igång och då blir det för mig som videoreporter fokus på att rapportera, bevaka, livesända, filma, intervjua. Fullt upp, helt enkelt. Det känns riktigt skönt. Det dämpar min skidsäsongsstress.

Hallå där! är en lättsam spaning, reflektion eller tanke från en av redaktionens medarbetare. Åsikterna är journalistens egna.