Två barn försvunna – stor sökinsats

Vid 12.30 larmades polisen till Lilla Edet efter att två barn anmälts försvunna. Barnen ska vara fem och tre år gamla. Vid klockan 14.30 meddelar polisen att barnen är återfunna oskadda.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

En polishelikopter har setts cirkulera runt slussen i Lilla Edet, och polisen bekräftar att det pågår en sökinsats efter två barn, fem och tre år gamla. Förutom helikopter deltar flera patruller och hundförare i sökandet.

– Det är två barn som har varit ute och cyklat, men inte kommit tillbaka som de brukar göra. Då har föräldrarna ringt in, sa Carl-Anton Lindblom, jourhavande förundersökningsledare på polisen i östra Fyrbodal, vid 13-30-tiden.

Barnen ska ha utgått från hemmet på den västra sidan av Göta älv. Det fanns det ingen misstanke om brott.

TTELA:s reporter på plats berättade vid 14.10 att polisens helikopter fortsatt hovrade över Lilla Edet och att poliser syns i området.

ANNONS

Vid 14.30 kunde polisen meddela att barnen var återfunna och oskadda. Enligt deras uppgift ska de ha befunnit sig hos hos en kompis i samma bostadsområde.

ANNONS