Ägare till ”annorlunda sjöfynd” sökes

Polisens Båtsamverkan Väst har gjort ett ovanligt fynd i Lysekil, skriver man om på sociala medier. Nu söker de ägaren till en jolle och en golfbag.

ANNONS

”Lysekil – annorlunda sjöfynd!”, skriver Båtsamverkan Väst på sin Facebooksida på fredagen, vilket P4 Väst var först med att rapportera om.

I Valbodalen i Lysekil har nämligen en optimistjolle drivit i land och i denna låg en golfbag. Polisen söker nu ägaren till det annorlunda fyndet.

Thomas Andersson, samordnare vid polisens båtsamverkan i region Väst, skriver i ett sms till tidningen: ”Vi har inte hittat någon ägare ännu till varken båt eller golfbagen”.

Hur länge jollen varit på vift är oklart, men någon ska ha sett den redan i somras. Det är inte heller klart om den använts vid något brott. Andersson skriver: "Båten är ju sliten och har inget värde, men med en golfbag i så kan den ha använts för det men i somras kanske”.

ANNONS

Den som saknar en optimistjolle med tillhörande golfbag uppmanas att höra av sig direkt till Båtsamverkan eller ringa 114 14.

ANNONS