Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Brand i villa under kontroll

Räddningstjänsten fick släcka en brand i en villa i Lysekil under torsdagen. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med händelsen.

Vid 16:20-tiden på torsdagens larmades räddningstjänst till en bostad i Lysekil. Detta sedan en granne sett att det ryker från huset och slagit larm.

Bara några minuter senare var den första styrkan från räddningstjänsten på plats. Enligt SOS Alarm begärdes förstärkningar från flera stationer.

Det visade sig vara en brand på vindsvåningen i huset. SOS Alarm meddelar att ingen person har fått föras med till sjukhus och ambulansen lämnade platsen tidigt.

Räddningstjänsten befinner sig dock fortfarande vid huset vid klockan 20.00.

– Dom är kvar men är alldeles strax färdiga. Själva räddningstjänsten avslutades tio i sju och efter det har man återställt på platsen rent materiellt och täckt taket, säger Mikael Gard, insatsledare på räddningstjänsten.

Han berättar att det finns stora skador på taket då man behövt bryta upp det för att komma åt elden. Däremot ska vattenskadorna vara begränsade eftersom det inte krävdes så mycket vatten för att få släckt branden.

Enligt polisen misstänker man inget brott i samband med händelsen.