Polis larmades till Badhusberget i Lysekil där en man ska ha rånats i sitt hem av flera personer. Bilden är en arkivbild, tagen i ett annat sammanhang.
Polis larmades till Badhusberget i Lysekil där en man ska ha rånats i sitt hem av flera personer. Bilden är en arkivbild, tagen i ett annat sammanhang. Bild: Johan Nilsson/TT

Man i Lysekil rånad i sin bostad av flera personer

Under tisdagseftermiddagen blev en ung man i Lysekil misshandlad och bestulen i sin bostad av flera personer. Ingen är i nuläget gripen för rånet och polisen vill ha tips från allmänheten.

ANNONS
|

Vid 16:20-tiden på tisdagen inträffade ett rån i en bostad på Badhusberget i Lysekil. Enligt polisen ska flera personer både ha hotat och misshandlat den person, en ung man, som bor i bostaden.

– Offret har fått en del ansiktsskador och ha blivit hotad med kniv eller nåt föremål, berättar Lars Ström, jourhavande förundersökningsledare på polisen.

Mannen i bostaden ska dock inte ha fått såpass allvarliga skador att han behövde köras till sjukhus. Polis var på plats i området under kvällen för att hålla förhör med offret och knacka dörr i området.

Vilka gärningspersonerna var är i nuläget okänt och på tisdagskvällen var fortfarande ingen gripen. Polisen uppmanar allmänheten att höra av sig om de har sett eller hört något i området.

ANNONS

– De har varit maskerade så vi har inga uppgifter, säger Lars Ström och fortsätter.

– Är det någon som har sett något vid den tiden, nån som sett ett flertal personer, så är vi intresserade. De får gärna höra av sig till polis.

ANNONS